Nahlásením nám pomáhate odstraňovať komentáre, ktoré porušujú všeobecné podmienky a pravidlá slušného správania. Naozaj chcete nižšie uvedený komentár nahlásiť administrátorom?
Evi, ja túto domácu tarhoňu (strouhání) pre tento prípad tiež suším v rúre, aj ju nechám trošinku zružovieť - strážim. Robím do zásoby, potom hodím na olej a ďalší postup, ako s ryžou. Nevarím v rúre, ale na platni - rozptyľovači plynu. (mamka niekedy prihodila aj papriku a paradajku, ja to nemusím) Strouhání do polievky nedávam do rúry, tiež robím do zásoby a vhadzujem do polievok. Keď boli deti malé, volali to \"bobky\". Obchodnú tarhoňu, slovenskú ryžu tiež dávam na olej, osmahnem a až potom zalejem vriacou vodou. Myslím, že je chutnejšia ako iba uvarená vo vode.